Roan, de kleine broer uit Kaatsheuvel

Eindelijk weer een nieuwe serie! Door mijn eigen zwangerschap is het plaatsen van series op de website stil komen te liggen. Maar daar gaat bij deze verandering in komen, te beginnen met – op zijn eerste verjaardag – deze schitterende serie van Roan!

Toen Maaike en Bart contact opnamen, vertelden ze me dat ze al twee jongens hadden. Deze baby zou hun laatste kindje zijn en daarom wilden ze er nu heel graag een professionele fotograaf bij.

Het werd een bevalling in het Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg, waar ik inmiddels de weg goed weet. Op 7 maart kwam het telefoontje. Ze hadden een heel betrokken verloskundige die de hele bevalling erbij is gebleven, ondanks dat ze dit koppel al had overgedragen aan het ziekenhuis.

Klik om verder te lezen en de foto’s te zien.

Voor Maaike extra fijn dat haar eigen verloskundige erbij bleef, want het was een snelle bevalling en meestal zijn dat ook de heftigere bevallingen voor de barende. Rond 5 uur begonnen de weeën, maar om 8 uur zat Maaike al op 8 cm ontsluiting. Dat ging erg snel dus. De weeën kwamen inmiddels ook om de 2 minuten! Erg lang hoefden we dan ook niet te wachten: om 6 minuten na 9 mocht ze haar derde zoon in de armen sluiten: Roan!

Nadat Roan, mama en papa waren bijgekomen en Roan zijn eerste voeding en controles had gehad, was het tijd voor een nieuw bijzonder moment: de kennismaking met de twee grote broers! Maaike en Bart wilden heel graag een foto met Mika en Ivar die kennis kwamen maken, dus daar ben ik voor gebleven. Het was een aandoenlijk tafereel! En wat een rijkdom, 3 knullen in één gezin.

Ik ben dankbaar dat ik enkele foto’s uit deze serie met jullie mag delen.

Lieve Maaike en Bart, jullie hebben even moeten wachten voor de serie dan eindelijk online kwam, maar hier is ie dan! Een hele fijne verjaardag gewenst voor de kleine Roan!

Liefs,
Pauline.

Alle foto’s zijn geplaatst met toestemming van de ouders.
Wil jij ook zo’n reportage van de geboorte van je kindje? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Alle foto’s zijn geplaatst met toestemming van de ouders.
Wil jij ook zo’n reportage van de geboorte van je kindje? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

One thought to “Roan, de kleine broer uit Kaatsheuvel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.