Geboortefotografie Nieuwegein

Caitlyn, het kleine draakje in Nieuwegein

Dennis en Sabrina ken ik al jaren. Zij waren dan ook een stel dat al heel vroeg in de zwangerschap wist dat ze mij als geboortefotograaf erbij wilden. Via Zwangles kregen ze mijn kaartje. (Zwangles is een hele leuke zwangerschapscursus die informatie combineert met samen zingen.) Hartstikke handig, maar op dat moment hadden ze natuurlijk allang geboekt! Wel heel leuk dat een groepsgenoot van diezelfde zwangles ook bij mij aanklopte.

Gelukkig bevielen “de zwangles dames” niet tegelijkertijd. Net na haar uitgerekende datum was het zover voor Sabrina. Ik spoedde me naar het ziekenhuis. Voor de zekerheid appte ik nog of het adres dat ik had klopte. Een nerveuze papa bevestigde helaas het verkeerde adres, haha! De beveiliger bij de receptie van het st. Antonius ziekenhuis in Utrecht zwoer dat er écht geen verloskamers waren op die locatie. Die zouden er nog wel komen, maar op dat moment echt niet. Dus sjeesde ik de parkeergarage weer uit, op naar locatie Nieuwegein, met mijn hart in mijn keel. Als ik maar niet te laat zou zijn!

De haast bleek gelukkig overbodig, ik was zeker nog niet te laat. Net voor middernacht kwam ik aan bij het juiste ziekenhuis, waar Sabrina haar weeën nog druk aan het opvangen was. Sindsdien ben ik wel nog zorgvuldiger met het vooraf noteren en dubbel checken van het adres. Dennis week geen seconde van haar zij. Hij gaf haar kusjes, slokjes drinken, zei lieve woordjes en als het even heftig was, mocht ze hem in een stevige knuffel helemaal fijn knijpen. Want het werd naarmate de tijd vorderde wel steeds zwaarder. Het knuffeldraakje wachtte geduldig op de aankleedtafel op zijn nieuwe baasje. Bijna 3 uur heb ik Sabrina dapper zien werken met haar weeën toen het moment daar was. De geboorte van hun prachtige dochtertje.

Caitlyn!

2:50u
3370gr
52cm

Nadat de geboorte van de placenta ook goed was afgerond en Caitlyn lekker bij mama de borst mocht ontdekken, was het de beurt aan een van trots overstromende papa. Lekker huid op huid lag Caitlyn bij haar papa op de borst. Wat kon hij stralen! Zo trots op zijn kleine meisje en op zijn vrouw die dat voor elkaar gebokst had. Hij kon zijn ogen er niet vanaf houden, dat kleine meisje met die enorm zachte wangetjes. Caitlyn lag hem heel alert aan te kijken in zijn armen. En ik vraag het nooit, maar het is altijd een kadootje: ik heb Caitlyn ook nog even vast gehouden voor ze haar eerste kleertjes aan kreeg.

De zon was al op, toen ik rond half zes naar huis reed. Ik was precies op tijd thuis om wat kinderen te knuffelen, waarvan de wekkers net gegaan waren. Ik heb een lekkere dut gedaan terwijl mijn pubers zich klaar maakten om naar school te gaan. Die slaap had ik hard nodig, want ’s middags toog ik alweer naar het ziekenhuis voor de kennismaking van Caitlyn met haar grootouders. En om nog even te genieten van die bijzondere sfeer die er hangt, wanneer een stel een gezin wordt!

En dat ik achter loop met het plaatsen van series blijkt nu wel, want onlangs vroegen deze lieve ouders of ik de geboorte van hun tweede kindje straks ook vast wil leggen! Gefeliciteerd met de nieuwe zwangerschap, Dennis en Sabrina. Deze keer kom ik gelijk naar het juiste adres. 😉 Utrecht dus, want Nieuwegein is tot nader order dicht. Om het makkelijk te maken…

Liefs,
Pauline.

Alle foto’s zijn geplaatst met expliciete toestemming van de ouders.
Wil jij ook zo’n reportage van de geboorte van je kindje? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Alle foto’s zijn geplaatst met expliciete toestemming van de ouders en zorgverlener.
Wil jij ook zo’n reportage van de geboorte van je kindje? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

One thought to “Caitlyn, het kleine draakje in Nieuwegein”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.